Over / FAQ

WIE OF WAT IS DE HUISZWALUW

Duurzaam, circulair, tweede leven, recycling, klimaatneutraal, milieubewust.

Onder de naam DeHuiszwaluw verkopen, verhuren en restaureren wij, Marjolein van den Berg en Jobs Hofsté, vintage design- en industriële meubels uit de jaren 50 t/m 90. We maken ook wel eens een uitstapje naar antiek, of juist modern design.

Al meer dan 20 jaar struinen wij stad en land af, in binnen en buitenland, op zoek naar de leukste meubelen en partijen stoelen.

Vooral stoelen is een specialiteit en daar hebben we er dan ook erg veel van, zo’n 3000 stoelen staan hier “op stal” te wachten op hun nieuwe bestemming.

We leveren veel aan horeca, maar ook particulier komt graag struinen op zoek naar de juiste stoel.

Marjolein is verantwoordelijk voor de fotografie en stopt daar veel aandacht en tijd in, het is niet toegestaan om zonder toestemming onze foto’s en of teksten te gebruiken.

Wij heten “DeHuiszwaluw” omdat wij jarenlang veel plezier hebben beleefd aan de huiszwaluwen op onze vorige locatie in Assendelft.  Wij hadden de grootste kolonie huiszwaluwen van Noord-Holland. De huiszwaluw is een machtig, prachtig vogeltje!

Nu, in Boven-Leeuwen kun je bij ons in de lente en de zomer genieten van de nestjes van de boerenzwaluw maar ook van veel andere machtige en prachtige vogels 😉

BTW nummer  NL856463395B01

RABO Bank IBAN: NL21RABO0320788377

 

BEZOEK / AFSPRAAK

U bent van harte welkom in onze loods in Boven-Leeuwen (vlakbij Tiel). We hebben geen vaste openingstijden, maar als u een voorstel doet voor een datum en tijd (eventueel met een alternatieve datum+tijd erbij), dan kunnen we hopelijk snel een afspraak plannen (in het weekend en ’s avonds kan vaak ook).
Het overgrote deel van ons sortiment is te zien op dehuiszwaluw.nl en/of via verkopers.marktplaats.nl/2449296
Het is handig om dat van te voren even te bekijken, want veel meubels staan op, of onder andere meubels en als u ons kunt informeren welke spullen u wilt zien, dan kunnen we daar vaak rekening mee houden.
De adresgegevens krijgt u bij het maken van de afspraak.

 

CONTACT VIA TELEFOON OF EMAIL

Zie de pagina contact.

 

BEZORGEN

Afleveren op locatie is vaak – tegen een vergoeding – mogelijk. De kosten daarvoor zijn afhankelijk van de bestelling en de bestemming.

 

NIEUWS, SOCIAL MEDIA

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste vintage aanwinsten, volg ons dan op

facebook.com/dehuiszwaluw

instagram.com/dehuiszwaluw

 

 

ZOEKEN op de website:
De stukken die we te koop hebben, staan in categorieën:

Daarnaast is er een categorie “verkocht” met inmiddels meer dan 2000 items. Dat is veel en tóch heeft het zin heeft om deze categorie aan te houden, vanwege vindbaarheid,  referenties,  inspiratie en om het artikel opnieuw te kunnen plaatsten wanneer dat weer beschikbaar is.

Als u specifiek naar wél beschikbare artikelen zoekt, zijn er 2 zoekmogelijkheden:

1. U bladert “handmatig” door één of meerdere specifieke categorieën, zonder gebruik van de zoekfunctie op de website.

2. U gebruikt de zoekfunctie van de website, maar u sluit de categorie “verkocht” uit. Dat kan, door het gebruik van het – teken.   Bijvoorbeeld: u zoekt stoelen met Pagholz maar dus niet in de categorie “verkocht”, dan typt u in:

stoelen pagholz -verkocht  (het min-teken “zonder spatie vóór het zoekargument “verkocht“)

Hopelijk kunt u nu vinden waar u naar op zoek bent. Mocht u nadere vragen hebben, dan helpen wij u graag!

 

AVG / PRIVACY

Uw bezoek aan onze website is geheel vrijblijvend voor u en mij. Wij bewaren op geen enkele manier uw gegevens.
Zodra U echter bij ons iets heeft gekocht zijn wij verplicht deze gegevens voor een termijn van 7 jaar te bewaren. Deze gegevens zijn alleen beschikbaar voor intern gebruik en kunnen opgevraagd worden door de Belastingdienst. Zij worden dus NIET aan derden doorgegeven.